Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 15 gramů másla
- 30 gramů hladké mouky
- 1000 gramů vody
- 1 kostka hovězího bujónu
- 300 gramů sýra, zrající sýr např.Romadůr
- 200 gramů mléka
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky kmínu, celého
- pažitka, na drobno nakrájená, na ozdobení
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 931 kJ / 222 kcal
- Protides
- 20 g
- Glucides
- 8 g
- Lipides
- 11 g
- Fibre
- 0 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Krémová polévka ze zelené čočky s křepelčím vejcem
45min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min
Chlebová polévka
25min
Avokádová krémová polévka
15min
Římské gratinované artyčoky
Pas d’évaluation
Žampiony v octu
Pas d’évaluation
Chlebová pivní polévka
30min
Parmazánová polévka s rýží
25min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40min
Cibulová polévka
1h 10min