Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 300 g eggplant, cut into pieces (3 cm)
- sea salt, to sprinkle
Polenta
- 80 g Gruyère cheese, cut into pieces
- 80 g Parmesan, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 900 g water
- 200 g polenta
- 90 g unsalted butter, cut into pieces
Vegetable ragù
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 - 3 garlic cloves
- 180 g red onion, halved
- 20 g extra virgin olive oil
- 100 g red wine
- 2 tsp dried rosemary
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 1 zucchini, medium and cut into pieces
- 2 Roma tomatoes, cut into quarters and deseeded
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2152.2 kJ / 514.4 kcal
- Protides
- 17.7 g
- Glucides
- 24.8 g
- Lipides
- 37.2 g
- Graisses saturées
- 20.3 g
- Fibre
- 6 g
- Sodium
- 1026.4 mg
Recettes alternatives
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1h 15min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Mushroom and kale risotto
55min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30 min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min