Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 lămâie, preferabil bio
- 1 portocală, preferabil bio
- 10 g sare grunjoasă
- 1 fir rozmarin, proaspăt
- 1 fir pătrunjel proaspăt
- 400 g piept de curcan file, fără piele și os (2 buc. de câte 200 g)
- 40 g ulei de măsline
- 1400 g apă
-
30
g zeamă de lămâie (aproximativ ½ lămâie) (vezi recomandare)
ou 1 lingură rasă vitamina C (vezi recomandare) - apă, pentru acoperirea completă a pungilor vidate (nu mai mult decât capacitatea maximă a bolului)
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1744 kJ / 417 kcal
- Protides
- 49.3 g
- Glucides
- 4.1 g
- Lipides
- 22.4 g
- Graisses saturées
- 7 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 2095 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Kebab de curcan cu sos de pătrunjel
25min
Sos cu vinete și migdale
20min
Lasagna paleo
55min
Pui basc
1h 10min
Caise gătite la aburi, cu sirop de cardamom
40min
Iaurt grecesc congelat, cu miere și ulei de măsline
8h
Rulade mediteraneene de curcan
45min
Smash cu afine și rozmarin
Pas d’évaluation
Parfait de chai latte
Pas d’évaluation
Bastonașe din legume cu sos și chifle de pâine din făină integrală
Pas d’évaluation
Boeuf bourguignon; Budincă de lămâie cu sirop de lămâie
Pas d’évaluation
Cocktail Bellini
5min