Appareils et accessoires
Stone fruit crumble
Préparation 15min
Total 1h 15min
12 portions
Ingrédients
Base
-
butter softend, plus extra for greasing120 g
-
eggs2
-
caster sugar220 - 250 g
-
self-raising flour300 g
-
peaches stones removed and cut into eighths1000 g
Crumble
-
plain flour200 g
-
butter softened100 g
-
raw sugar60 - 80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
277.9 mg
Protides
6.7 g
Calories
1839.8 kJ /
438 kcal
Lipides
16.6 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
6.9 g
Glucides
65.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sultana, apple and custard pastries
2h 40min
Caramel macadamia slice
45min
Almond shortbread biscuits
2h 10min
Apricot Danish slice
40min
Pumpkin and golden syrup pudding
1h 10min
Aussie damper
45min
Quick fruit sponge
35min
Date and nut loaf
1h 20min
Vanilla slice
26h 5min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Too easy chocolate cake
50min
Sticky date pudding
1h 30min