Appareils et accessoires
Stone fruit crumble
Préparation 15min
Total 1h 15min
12 portions
Ingrédients
Base
-
butter softend, plus extra for greasing120 g
-
eggs2
-
caster sugar220 - 250 g
-
self-raising flour300 g
-
peaches stones removed and cut into eighths1000 g
Crumble
-
plain flour200 g
-
butter softened100 g
-
raw sugar60 - 80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
277.9 mg
Protides
6.7 g
Calories
1839.8 kJ /
438 kcal
Lipides
16.6 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
6.9 g
Glucides
65.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Almond biscotti
1h 10min
$250 chocolate chunk cookies
2h 30min
Salted caramel slice
2h 30min
Sultana, apple and custard pastries
2h 40min
ANZAC biscuits
40min
Lemon curd easter biscuits
1h 30min
Apple shortcake
1h 50min
Lemon delicious
1h 5min
Black forest pudding
1h 15min
Strawberry jelly slice
2h 40min
Herb and garlic pull-apart bread
1h 35min
Buttermilk scones
35min