Versions compatibles
Pastă tartinabilă de ciuperci și semințe de floarea soarelui
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g semințe de floarea soarelui, clătite
- 290 g apă
- 10 g vin alb
- 100 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate jumătăți sau sferturi
- 50 g ulei de măsline
- 60 g șalote, tăiate jumătăți
- ½ - 1 linguriță sare
- ¾ linguriță piper negru măcinat
- 10 g sos de soia
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 445.8 kJ / 106.5 kcal
- Protides
- 4.8 g
- Glucides
- 5.7 g
- Lipides
- 7.5 g
- Graisses saturées
- 0.8 g
- Fibre
- 16.7 g
- Sodium
- 257.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Pastă de caju cu verdețuri
10min
Pastă de măsline
5min
Cremă tartinabilă din sardine
5min
Pate de ciuperci
1h 30min
Sos cu inimi de anghinare și fasole
10min
Sos alb din fasole și brânză
5min
Biscuiți sărați cu nuci de macadamia și ulei de măsline cu lămâie
Pas d’évaluation
Biscuiți cu semințe
30min
Pepperoni Vegani
Pas d’évaluation
Salată de sfeclă roșie
15min
Unt din nuci
Pas d’évaluation
Pâté de ciuperci
1h 25min