Appareils et accessoires
Gerbeaud Cakes
Préparation 20min
Total 1h 20min
24 pieces
Ingrédients
Filling
-
8 oz hazelnuts, without skinwalnuts whole8 oz
-
sugar8 oz
-
lemon zest only, no white pith1
-
dark raisins2 oz
Dough
-
whole milk2 oz
-
active dry yeast1 tsp
-
unsalted butter diced, room temperature8 oz
-
sour cream2 ½ oz
-
sugar1 ½ oz
-
egg yolk from large egg1
-
all-purpose flour17 ½ oz
-
baking powder1 tsp
-
salt¼ tsp
-
apricot jam divided6 oz
-
dark chocolate chips5 oz
-
unsalted butter diced2 oz
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
48 mg
Protides
5 g
Calories
1410 kJ /
377 kcal
Lipides
19 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
9 g
Glucides
38 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Consultant Favorites - Cookie Exchange
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Guava Paste Cookies
45min
Chocolate Gingerbread Cookies
2h 15min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Lemonade (TM5 Metric)
10min
Hazelnut Snow Clouds
40min
Orange, Ginger, Walnut and Cranberries Bundt Cake
1h 30min
Banana Bread Maui
1h
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1h 20min
Yogurt Cake
50min
Eggnog Bundt Cake
1h 45min
Fruit Tart
2h 40min
Apple Cinnamon Cake
1h 45min