Appareils et accessoires
Venezia Bread
Préparation 30min
Total 11h
1 Total recipe
Ingrédients
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 oz
-
water8 ½ oz
-
1 packet/envelope active dry yeastactive dry yeast2 ¼ tsp
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)11 oz
-
17 oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)semolina, durum wheat plus extra to dust (approx. 1-2 oz)17 oz
-
salt2 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 Total recipe
Sodium
4841 mg
Protides
63 g
Calories
9858 kJ /
2356 kcal
Lipides
63 g
Fibre
16 g
Graisses saturées
9 g
Glucides
386 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Artisan Breads
14 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Sourdough Pretzel Bread
7h 20min
Sourdough Baguettes
15h
White Bread
6h
Apple Wheat Starter
72h 20min
Sourdough Bread
23h
Sourdough Bread with Olives
5h 20min
Sourdough Ciabatta
9h 25min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1h 10min
Artisan Bread (Betty)
4h 35min
Simple Mixing Bread
3h 20min