Appareils et accessoires
Steak, Guinness® and Oyster Pie
Préparation 30min
Total 3h
6 portions
Ingrédients
-
olive oil for frying1 - 2 Tbsp
-
stewing steak cut in pieces (4 cm)675 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
garlic cloves2
-
onions quartered250 g
-
plain flour30 g
-
½ tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water250 g
-
Guinness®250 g
-
button mushrooms quartered250 g
-
fresh oysters shucked, with any juices12
-
puff pastry, ready-rolled at room temperature (see tip)1 sheet
-
medium egg beaten1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1088.5 mg
Protides
37.2 g
Calories
2321.8 kJ /
554.9 kcal
Lipides
28.8 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
7.9 g
Glucides
34.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Irish Cooking
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Shepherd's Pie
1h 40min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Chicken and Ham Vols Au Vents
1h 20min
Cottage Pie
2h 15min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Black Pudding Scotch Eggs
50min
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Toad in the Hole
1h
Cauliflower Cheese
50min
Yorkshire Pudding
1h