Appareils et accessoires
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
Préparation 15min
Total 2h 5min
4 portion
Ingrédients
Dough
-
water155 g
-
dried yeast active1 ½ tsp
-
sugar2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
plain yoghurt unsweetened30 g
-
salt¾ tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust315 g
Filling
-
baby spinach, fresh destemmed200 g
-
onions in pieces85 g
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower45 g
-
feta cheese in pieces170 g
-
red pepper flakes½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
873 mg
Protides
17 g
Calories
2084 kJ /
498 kcal
Lipides
18 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
68 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoneware Baking Essentials
19 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Almond Biscotti
1h 50min
Italian Easter bread
3h 50min
Jackfruit nuggets
1h 40min
Moroccan bundt
1h 20min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Black nougat
3h
Vegetable Crackers
16h
Courgette strudel
1h 20min
Pistachio Cranberry Biscotti
2h
Herby potato salad with crisp topping
50min
Praline Cheesecake
4h 10min