Rice salad with eggs and tuna fish
TM6 TM5

Rice salad with eggs and tuna fish

3.9 (14 évaluations )

Ingrédients

  • 1200 g water
  • 1 tsp salt, plus extra to taste
  • 250 g white long-grain rice (approx. 12-16 minutes cooking time)
  • 2 eggs
  • 120 g carrots, cut in small cubes
  • 280 g courgettes, cut in small cubes
  • 100 g frozen green peas
  • 200 g canned tuna in oil (weight includes oil), drained, cut in pieces
  • 100 g olives, pitted, whole or chopped
  • 15 - 20 g pickled gherkins, cut in slices
  • 1 sprig fresh mint, leaves only
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 1 - 2 tsp vinegar
    ou 1 - 2 tsp lemon juice
  • 7 cherry tomatoes, cut in halves or quarters

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2027 kJ / 485 kcal
Protides
21 g
Glucides
59 g
Lipides
18 g
Fibre
6 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives