Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 g olive oil
- 150 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- ½ tsp ground cumin
- 250 g red peppers, cut in pieces
-
1
fresh green chilli (see tip)
ou ½ tsp dried chillies, adjust to taste - 450 g beef mince
-
300
g tomatoes, canned (whole)
ou 300 g fresh tomatoes, cut in pieces - 1 tsp salt
- 1 tsp chilli sauce, adjust to taste (see tip)
- 400 g kidney beans, canned, drained
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1285 kJ / 307 kcal
- Protides
- 22 g
- Glucides
- 13 g
- Lipides
- 16 g
- Fibre
- 7.7 g
Recettes alternatives
Vegetable soup
35min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Rice salad with eggs and tuna fish
1h
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Lentil curry stew with chicken
8h 35 min
Quick Thai chicken curry
40min
Chicken garam masala
50min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1h 20min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Leek and potato soup
45min
Meatballs with tomato sauce
45min