Appareils et accessoires
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies)
Préparation 30min
Total 1h 25min
24 pieces
Ingrédients
-
vanilla bean½
-
sugar2 oz
-
unsalted butter diced, room temperature3 ½ oz
-
all-purpose flour4 ½ oz
-
potato starch2 oz
-
baking powder⅛ tsp
-
salt¼ tsp
-
large egg yolks cooked (see Tip)4
-
confectioners sugar to dust
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
26 mg
Protides
1 g
Calories
322 kJ /
77 kcal
Lipides
4 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Consultant Favorites - Cookie Exchange 2
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20min
Cheese Breadsticks with Mixed Greens Pesto
1h 30min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1h 50min
Peach Yogurt Ice cream
20min
Apple and Kiwi Jam
40min
Candy Cane Cookies
1h 45min
Fortune Cookies
1h 25min
Checkerboard Sablés
2h 30min
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies)
1h 30min
Chocolate Lava Cake
45min
Eggnog Bundt Cake
1h 45min
Bavarian Pretzels
55min