Prosciutto and basil egg cups

Prosciutto and basil egg cups

4.5 57 évaluations
Préparation 15min
Total 40min
6 portions

Ingrédients

  • prosciutto (see Tips)
    12 slices
  • Emmental cheese cut into pieces (see Tips)
    100 g
  • sun dried tomatoes
    50 g
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thirds
    2
  • eggs
    4
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • basil pesto (optional - see Tips)
    1 tbsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh chives chopped, for garnishing (optional)

Infos nut. par 1 portion

Calories 321.1 kcal / 1348.5 kJ
Protides 17.4 g
Lipides 26.1 g
Glucides 4 g
Fibre 1.4 g
Graisses saturées 13.7 g
Sodium 681.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...