Paleo Focaccia
TM6 TM5

Paleo Focaccia

3.8 (12 évaluations )

Ingrédients

  • 6 large eggs
  • 4 oz canned coconut milk
  • 1 tbsp lemon juice
  • 3 oz coconut flour
  • 1 oz almond flour
  • ½ oz tapioca flour
  • 1 tsp baking powder, paleo-approved (see Tip)
  • ½ tsp baking soda
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 2 garlic cloves, thinly sliced
  • 1 - 2 sprigs rosemary, leaves only
  • 2 tbsp extra virgin olive oil

Infos nut.
par 1 portion
Calories
849 kJ / 203 kcal
Protides
6 g
Glucides
8 g
Lipides
17 g
Graisses saturées
9 g
Fibre
1 g
Sodium
362 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives