Ramen Noodle Soup

Ramen Noodle Soup

4.3 153 évaluations
Préparation 5min
Total 40min
5 portions

Ingrédients

  • water
    14 oz
  • large eggs organic, pasture-raised
    5
  • garlic cloves
    3
  • fresh ginger peeled
    1 in.
  • red onions quartered
    4 oz
  • avocado oil
    ½ oz
  • fresh shiitake mushrooms sliced
    4 oz
  • beef broth low sodium
    65 oz
  • white miso paste
    2 oz
  • toasted sesame oil
    1 tsp
  • tamari sauce low sodium
    ½ oz
  • sambal oelek
    1 tsp
    1 tsp Sriracha
  • shirataki noodles e.g. Pasta Zero by Nasoya, drained (see Tip)
    16 oz
  • mixed fresh herbs to serve
  • fresh chilies sliced to serve
  • salt to taste
  • freshly ground black pepper to taste

Infos nut. par 1 portion

Calories 183 kcal / 766 kJ
Protides 13 g
Lipides 10 g
Glucides 10 g
Fibre 3 g
Graisses saturées 3 g
Sodium 2045 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...