
Appareils et accessoires
Funky Roasted Veggies
Préparation 15min
Total 45min
5 portions
Ingrédients
-
turnips peeled, sliced and cut lengthwise into wedges (½ in.)24 oz
-
Brussels sprouts halved10 oz
-
head of cauliflower 24 oz (med. size), cut into bite-size florets1
-
ground cumin¾ tsp
-
smoked paprika¾ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
kosher salt to taste½ tsp
-
avocado oil2 oz
-
fresh mint chopped1 tbsp
-
chopped pecans2 tbsp
-
chopped fresh parsley1 tbsp
-
lemon zest only1
Infos nut. par 1 portion
Calories
253 kcal /
1059 kJ
Protides
12 g
Lipides
17 g
Glucides
15 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
3 g
Sodium
369 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Keto Meal Prep by flavcity Part 1
13 Recettes
États-Unis
États-Unis