Traditional Austrian Beef Goulash
TM6

Traditional Austrian Beef Goulash

4.7 (104 évaluations )

Ingrédients

  • 600 g stewing steak, cut in pieces (3 cm)
  • 20 g mustard (e.g. English mustard)
  • 350 g onions, cut in 8-10 wedges
  • 30 g clarified butter
  • 20 g tomato purée
  • 1 - 2 garlic cloves, to taste, halved
  • 3 tsp sweet paprika
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • ¼ tsp cayenne pepper
    ou ¼ tsp hot paprika
  • 1 tsp dried marjoram
    ou dried oregano
  • ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou ½ tsp meat stock paste, homemade
  • 200 g water
  • 50 g red wine (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1483 kJ / 354 kcal
Protides
32 g
Glucides
7 g
Lipides
21 g
Graisses saturées
11 g
Fibre
2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives