Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 350 - 500 g derisiz kemiksiz fener balığı eti, kemiği ile birlikte (bk. öneriler)
- 500 g soyulmamış çiğ karides, orta boy, ayıklanmış (kafaları ve kabukları kenara ayrılmış)
- 750 g su
- 70 g havuç, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 60 g pırasa, beyaz kısımları (dilimlenmiş 2-3 cm)
- 140 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 15 - 20 g sızma zeytinyağı
- 50 g beyaz şarap (bk. öneriler)
- 200 g doğranmış domates konservesi
- 25 g pirinç, beyaz, kısa tane
- 1 tutam safran lifi (optionnel)
- 1 ¼ - 1 ½ tk tuz
- 30 - 40 g tereyağı
- 1 - 2 tutam pul biber
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 791 kJ / 189 kcal
- Protides
- 18 g
- Glucides
- 5 g
- Lipides
- 10 g
- Fibre
- 1 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Muhammara
10min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20 min
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Pas d’évaluation
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30min
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55h
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Pas d’évaluation
Mantar Ezmesi
1h 40min
Peynirli Karides Tava
35min
Biberli Elmalı Ezme
25min
Buharda pişmiş karides
15min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1h
Hollandez sos
20min