Sous vide scrambled eggs
TM6

Sous vide scrambled eggs

4.2 ( 125 évaluations )

Ingrédients

  • 30 g salted butter cut into pieces
  • 30 g thickened cream
  • 30 g milk
  • 6 eggs (see Tips)
  • 2 pinches salt plus extra to season
  • 1850 g water plus extra to submerge bags
  • 30 g lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
  • ground black pepper to season
  • fresh chives chopped, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
452 kcal / 1898.5 kJ
Protides
22.5 g
Lipides
40.6 g
Glucides
1 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
20.9 g
Sodium
681.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives