
Appareils et accessoires
Asian-Style Sautéed Rice
Préparation 10min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
Sauce
-
tamari sauce1 ½ oz
-
mirin2 oz
-
grated fresh ginger to taste1 - 2 tsp
Rice, Veggies and Egg
-
long-grain white rice10 oz
-
water35 oz
-
carrots sliced on the bias3 oz
-
sugar snap peas cut on the bias2 oz
-
large eggs4
-
salt½ tsp
-
white pepper½ tsp
-
green onions cut on a bias4
-
cilantro leaves chopped½ oz
Sauté
-
sesame oil1 oz
-
garlic clove sliced1
-
Chinese sausage (optionnel) precooked, diced (⅛ in.)2 oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
350 kcal /
1464 kJ
Protides
11 g
Lipides
11 g
Glucides
49 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
3 g
Sodium
875 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Saucy Sautés
10 Recettes
États-Unis
États-Unis