Asian-Style Sautéed Rice

Asian-Style Sautéed Rice

3.5 4 évaluations
Préparation 10min
Total 35min
6 portions

Ingrédients

Sauce
  • tamari sauce
    1 ½ oz
  • mirin
    2 oz
  • grated fresh ginger to taste
    1 - 2 tsp
Rice, Veggies and Egg
  • long-grain white rice
    10 oz
  • water
    35 oz
  • carrots sliced on the bias
    3 oz
  • sugar snap peas cut on the bias
    2 oz
  • large eggs
    4
  • salt
    ½ tsp
  • white pepper
    ½ tsp
  • green onions cut on a bias
    4
  • cilantro leaves chopped
    ½ oz
Sauté
  • sesame oil
    1 oz
  • garlic clove sliced
    1
  • Chinese sausage (optionnel) precooked, diced (⅛ in.)
    2 oz
    2 oz salami, precooked, diced (⅛ in.)

Infos nut. par 1 portion

Calories 350 kcal / 1464 kJ
Protides 11 g
Lipides 11 g
Glucides 49 g
Fibre 1 g
Graisses saturées 3 g
Sodium 875 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...