Unicorn Head Cake
TM6 TM5

Unicorn Head Cake

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

Sponges

  • 375 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
  • 375 g caster sugar
  • 6 large eggs
  • 375 g self-raising flour
  • 60 g milk
  • 1 tsp baking powder
  • 2 tsp natural vanilla extract
  • yellow food colouring gel

Buttercream Icing

  • 450 g unsalted butter, soft
  • 900 g icing sugar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 45 g milk
  • yellow food colouring gel

Decoration

  • 600 g fondant icing, white
  • 200 g fondant icing
  • edible gold glitter spray
  • water, for brushing
  • coloured sugar sprinkles, rainbow mixture

Infos nut.
par 1 slice
Calories
3399.1 kJ / 812.4 kcal
Protides
4.9 g
Glucides
105.4 g
Lipides
42.3 g
Graisses saturées
23.2 g
Fibre
0.5 g
Sodium
349.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives