Appareils et accessoires
Bear Face Cake
Préparation 40min
Total 1h 50min
20 portions
Ingrédients
Sponge
-
dark chocolate (min. 60% cocoa solids), small pieces or callets300 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing300 g
-
large eggs5
-
egg yolks from large eggs3
-
golden caster sugar125 g
-
rice flour40 g
-
cocoa powder (see tip)40 g
Buttercream Icing
-
unsalted butter diced225 g
-
icing sugar300 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cocoa powder60 g
-
double cream125 g
-
caramel sauce30 g
Decoration
-
black food colouring gel (see tip)
-
fondant icing white, ready to roll80 g
-
water for brushing
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
47.4 mg
Protides
5.1 g
Calories
1910 kJ /
456.5 kcal
Lipides
33.8 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
20 g
Glucides
37 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Birthday Cakes
14 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Pizza Mummy
1h 20min
Cinnamon Roll Waffles
1h 35min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45min
Brain Cupcakes
1h 40min
Sweet Breakfast Bread
1h 30min
Pizza Margherita
2h 10min
American-style Pancakes
40min
Brownies
50min
Cookie Monster Cheesecake Ice-Cream
8h 25min
Chicken Nuggets and Chips
1h 15min
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8h 10min