Bear Face Cake
TM6 TM5

Bear Face Cake

3.0 (1 évaluation )

Ingrédients

Sponge

  • 300 g dark chocolate (min. 60% cocoa solids), small pieces or callets
  • 300 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
  • 5 large eggs
  • 3 egg yolks, from large eggs
  • 125 g golden caster sugar
  • 40 g rice flour
  • 40 g cocoa powder (see tip)

Buttercream Icing

  • 225 g unsalted butter, diced
  • 300 g icing sugar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 60 g cocoa powder
  • 125 g double cream
  • 30 g caramel sauce

Decoration

  • black food colouring gel (see tip)
  • 80 g fondant icing, white, ready to roll
  • water, for brushing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1910 kJ / 456.5 kcal
Protides
5.1 g
Glucides
37 g
Lipides
33.8 g
Graisses saturées
20 g
Fibre
3.5 g
Sodium
47.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives