Appareils et accessoires
Smoked mussels with Pernod sauce
Préparation 15min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
mussels scrubbed and debearded1000 g
-
garlic cloves2
-
eschalots peeled and cut into halves80 g
-
salted butter50 g
-
fennel trimmed and cut into thin slices200 g
-
Pernod® (see Tips)50 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves roughly chopped, to serve1 - 2 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 4 portions
Sodium
5869.4 mg
Protides
165.7 g
Calories
6965 kJ /
1658.3 kcal
Lipides
82.4 g
Fibre
8.4 g
Graisses saturées
42.3 g
Glucides
59.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Barbecue
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Ratatouille
40min
Scallops with pea purée
25min
Beurre blanc
15min
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1h 5min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Prawns with coriander coconut rice
35min
Wasabi mayonnaise
10min
Sunny gazpacho
25min
Mussels in white wine and cream sauce
45min