Blueberry Cheesecake, Yoghurt Sorbet
TM6 TM5

Blueberry Cheesecake, Yoghurt Sorbet

5.0 ( 2 évaluations )

Ingrédients

Blueberry Cream Cheese

  • ½ gelatine leaf
  • 100 g blueberries
  • 30 g caster sugar
  • ¼ lemon juice only
  • 225 g cream cheese

Yoghurt Sorbet

  • 1 gelatine leaf
  • 120 g water
  • 60 g caster sugar
  • 50 g liquid glucose
  • 600 g Greek yoghurt
  • 10 g lemon juice

Crumble

  • 125 g plain flour
  • 50 g ground almonds
  • 125 g unsalted butter cut in pieces
  • 75 g Demerara sugar
  • ½ tsp ground cinnamon
  • ½ tsp fine sea salt

Blueberry Compote

  • 750 g blueberries plus extra to garnish
  • 100 g caster sugar
  • 1 gelatine leaf
  • 1 lemon juice only

Garnish

  • 40 leaves wood sorrel shoots or baby mint

Infos nut.
par 1 portion
Calories
581 kcal / 2433 kJ
Protides
13 g
Lipides
29 g
Glucides
65 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives