Steamed Carrot Cake
TM6 TM5

Steamed Carrot Cake

4.8 (140 évaluations )

Ingrédients

Carrot Cake

  • 7 oz carrots, in pieces (1 in.)
  • 4 ½ oz all-purpose flour
  • 2 ½ oz sugar
  • 2 ½ oz dark brown sugar
  • 4 oz applesauce, unsweetened
  • 2 large eggs
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 1 tsp baking powder
  • ½ tsp baking soda
  • ¼ tsp salt
  • ⅛ tsp ground nutmeg
  • 1 tsp vanilla extract
  • 2 oz chopped pecans, plus extra to garnish
  • 2 oz raisins
  • 45 oz water

Frosting

  • 4 oz cream cheese, room temperature, diced (½ in.)
  • 2 oz butter, room temperature, diced (½ in.)
  • 1 oz confectioners sugar

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1448 kJ / 346 kcal
Protides
5 g
Glucides
45 g
Lipides
17 g
Fibre
2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives