Lemon Raspberry Trifle
TM5 TM6

Lemon Raspberry Trifle

4.0 (6 évaluations )

Ingrédients

Lemon Curd

  • 8 ½ oz sugar
  • 1 lemon, thin peel only, no pith (preferably organic)
  • 4 ½ oz unsalted butter, cubed
  • 3 large eggs
  • 5 ½ oz lemon juice

Raspberry Curd

  • 8 ½ oz sugar
  • 4 ½ oz unsalted butter, cubed
  • 5 large eggs
  • 10 oz frozen raspberries

Whipped Cream and Assembly

  • 16 oz heavy whipping cream, chilled
  • 1 package ladyfingers (7 oz)
  • 12 oz fresh raspberries, divided

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3615 kJ / 864 kcal
Protides
10 g
Glucides
86 g
Lipides
56 g
Fibre
5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives