Appareils et accessoires
Persimmon Pudding
Préparation 5min
Total 2h 10min
5 portions
Ingrédients
-
persimmons (approx 4 persimmons), peeled, deseeded, cut in quarters600 g
-
cashew nuts soaked for 30 minutes400 g
-
water160 g
-
2 tbsp agave syrupmaple syrup2 tbsp
-
fresh blueberries to garnish5 - 6
-
fresh peppermint leaves only, to garnishsome
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2 g
Calories
598 kJ /
143 kcal
Lipides
5 g
Fibre
5 g
Glucides
26 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan Desserts
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Orange Curry Dressing
10min
Coconut and Papaya Popsicles
4h 10min
Green Garlic Spread
10min
Paleo Focaccia
50min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1h 35min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Mantou Buns with Soya Milk
1h 35min
Savory Turnip Cake
26h 55min
Wakame gomasio
20min
Matcha Granola Muffins
25min
Eggplant Sauté
30min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20min