Appareils et accessoires
Raspberry Almond Pulp Cakes
Préparation 20min
Total 50min
8 pieces
Ingrédients
-
unsalted butter diced, plus extra to grease4 oz
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)6 oz
-
confectioners sugar plus extra to dust9 oz
-
all-purpose flour4 oz
-
salt⅛ tsp
-
egg whites, from large eggs3
-
vanilla extract1 tsp
-
fresh raspberries6 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
58.7 mg
Protides
4.1 g
Calories
1448 kJ /
346 kcal
Lipides
14.1 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
50 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
No Waste
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Peanut Butter
5min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50min
Carrot Top Pesto
5min
Klondike Bars
8h 45min
Oat Milk
1h 10min
Basic Millet
45min
Almond Butter
5min
Coconut Yogurt
11h 30min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Gluten-Free Chocolate Fruit Oatmeal Muffins
30min