Versions compatibles
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 20 g taze zencefil, soyulmuş, ince dilimlenmiş (2 mm)
- 60 g portakal marmeladı
- 1 tutam taze kekik yaprağı
- 20 g zeytinyağı
-
20
g balzamik sirke
ou 20 g şeri sirkesi -
50
g porto şarabı
ou tatlı kırmızı şarap - 550 g su
- 1 tk tuz
- ½ tk toz karabiber
-
2
ördek göğsü, derisiz, kemiksiz (her biri yakl. 150-200 g) (bk. öneriler)
ou 2 tavuk göğsü, derisiz (her biri yakl 225 g), boydan ikiye kesilmiş - 350 g patates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (1 cm)
- ½ tk toz tatlı kırmızı biber, toz
- 30 g tereyağı
- 120 g süt
- 120 - 150 g taze börülce, temizlenmiş, gerekiyorsa ikiye bölünmüş
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 3136 kJ / 750 kcal
- Protides
- 43 g
- Glucides
- 60 g
- Lipides
- 33 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)
Pas d’évaluation
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
1h 5min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Pas d’évaluation
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55h
Maca Tozlu Çikolata
50min
Kakaolu Muzlu Avokado Mus
1h 15min
Dim Sum 'Shao Mai'
2h
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35min
Zeytinyağlı Enginar
1h
Çin Usulü 5 Baharat Karışımı
5min
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1h
Tarçınlı Panna Cotta, Elmalı Garnitür İle
6h 30min