Steamed Pepper Chicken
TM6 TM5

Steamed Pepper Chicken

3.8 (8 évaluations )

Ingrédients

  • 15 g white peppercorns
  • 60 g fresh ginger, cut in slices
  • 2 whole chicken legs (approx. 600 g), preferably free-range chicken, rinsed, patted dry with kitchen paper
  • ⅛ tsp salt
  • 1 tsp toasted sesame oil
  • 1 ½ tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 1200 g water

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1667 kJ / 398 kcal
Protides
52 g
Glucides
11 g
Lipides
13 g
Graisses saturées
3 g
Fibre
2 g
Sodium
426 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives