Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 ½ tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 2 tbsp pure maple syrup
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 lime (zest of half a lime, juice of whole lime)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g fresh bean sprouts
- 200 g millet, rinsed and drained
- 380 g filtered water
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 2 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 120 g carrot, cut into pieces (2 cm)
- 120 g cabbage, cut into pieces (3 cm)
- 100 g cashews
- 1 red onion (approx. 120 g), cut into thin slices
- 2 capsicums, cut into thin slices
- 227 g canned water chestnuts, cut into thin slices
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2178.9 kJ / 518.8 kcal
- Protides
- 15.2 g
- Glucides
- 62.8 g
- Lipides
- 20.4 g
- Fibre
- 13.5 g
Recettes alternatives
Sweet potato lasagne
1h 20min
Rendang curry
30min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24h 50min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50min
Thai tofu and sweet potato cakes
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Carrot, capsicum and pistachio pilaf
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Sweet and sour tempeh
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Vegan mayonnaise
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Stuffed capsicums with herbed quinoa
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Lentil and chickpea burger with tahini dressing
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Roasted pumpkin and quinoa risotto
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Vegetable curry with cauliflower couscous
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