Appareils et accessoires
Garnaal en zoete aardappel beignets
Préparation 40min
Total 55min
24 stuks
Ingrédients
-
zoete aardappelen in stukken (2 cm)300 g
-
verse koriander enkel stelen, bladeren opzij gehouden30 g
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
gepelde rauwe garnalen300 g
-
bloem100 g
-
water150 g
-
bakpoeder1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
olie1000 g
-
verse korianderbladeren30 g
-
zout om te besprenkelen
-
limoenen gehalveerd2
-
zoete chilisaus200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
0.1 g
Calories
66.4 kJ /
15.9 kcal
Lipides
1.6 g
Fibre
0 g
Glucides
0.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ontvangen & genieten
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Veenbes & rode biet koekjes
2h 40min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Aardbeien- en chocoladetaart
3h
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Pas d’évaluation
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
Shortbread karamel gezouten boter
2h 25min
Skelethoofden
5h
Kaastaartijs
Pas d’évaluation
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Vegan moussaka
1h 50min