Appareils et accessoires
Vegan Pesto
Préparation 5min
Total 10min
10 portions
Ingrédients
-
fresh basil leaves3 oz
-
pine nuts1 oz
-
nutritional yeast1 tbsp
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil5 ½ oz
-
firm tofu drained2 oz
-
salt to taste½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
120.8 mg
Protides
2.4 g
Calories
726.1 kJ /
173.5 kcal
Lipides
18 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
2.6 g
Glucides
1.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fresh Pasta Homemade
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Hummus
10min
Vegan Butter Spread
5h 10min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Vegan gravy
40min
Stretchy melty cheese
20min
Plant-based parmesan
5min
Nut Milk
10min
Vegan bean burger
1h 20min
Vegan Macaroni and Cheese
5h
Cashew Milk
5min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min