Appareils et accessoires
Quiche met Ricotta en Paprika
Préparation 45min
Total 2h
8 stuk
Ingrédients
Deeg
-
patisseriebloem150 g
-
boter koud, in stukken70 g
-
water50 g
-
zout½ tl
-
boter koud, in stukken, om in te vetten
Beslag
-
rode paprika's (ca.250g), zie tip2
-
paneermeel3 tl
-
lente-ui in ringen2
-
basilicum, gedroogd vers geplukt½ bos
-
olijfolie10 g
-
ricotta250 g
-
bevroren doperwten120 g
-
ei4
-
maïszetmeel10 g
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
pijnboompitten50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
room, 20 % vet100 g
-
paprikapoeder zoet½ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
13 g
Calories
1592 kJ /
380 kcal
Lipides
25 g
Fibre
3.9 g
Glucides
24 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Iedereen Quiche!
6 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Glutenvrij Brood
3h 20min
Zuivelvrije tzatziki
Pas d’évaluation
Franse brunch
Pas d’évaluation
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Kracht Muesli
25min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
IJs van Mango en Passievrucht
Pas d’évaluation
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Pas d’évaluation
Appelmuffins
40min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min