Appareils et accessoires
Hong Kong-style roast pork belly
Préparation 20min
Total 10h
4 portions
Ingrédients
Five-spice powder
-
Sichuan peppercorns2 tsp
-
star anise3
-
fennel seeds2 tsp
-
cinnamon quills2
-
whole cloves6
Roast pork belly
-
caster sugar1 tbsp
-
salt2 tsp
-
boneless pork belly, rind on1000 - 1500 g
-
sea salt flakes2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
3510.8 mg
Protides
75.1 g
Calories
3668.1 kJ /
873.4 kcal
Lipides
61.8 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
22.9 g
Glucides
6.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Yum Cha
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30min
Sweet and sour pork
40min
Pork belly with spring onions
1h 10min
Natural (plain) yoghurt
11h 10min
Chicken stock paste
45min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Pineapple buns
9h 50min
Chilli lime sauce
5min
BBQ chicken winglets
1h 15min