Rice cake with sweet azuki bean paste

Rice cake with sweet azuki bean paste

2.0 3 évaluations
Préparation 35min
Total 8h 30min
6 portions

Ingrédients

Sweet azuki bean paste
  • dried adzuki beans soaked for 4-24 hours
    150 g
  • water
    850 g
  • brown sugar
    50 g
Rice cake
  • white rice flour (seeTips)
    100 g
  • glutinous rice flour
    125 g
    125 g rice flour, sweet (see Variations)
  • icing sugar (see Tips)
    60 g
  • full cream milk
    75 g
  • mixed dried fruit (e.g. raisins, apricots, peaches), cut into small pieces
    15 g
  • water
    1000 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 314 kcal / 1318 kJ
Protides 8 g
Lipides 1 g
Glucides 66 g
Fibre 4.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...