Appareils et accessoires
Prawn Dumplings
Préparation 30min
Total 1h 15min
26 pieces
Ingrédients
Sauce
-
soy sauce100 g
-
brown rice vinegar25 g
-
toasted sesame oil1 Tbsp
-
Tabasco to taste5 - 10 dashes
-
toasted sesame seeds1 tsp
Dumpling Wrappers
-
water (optionnel)150 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
water (optionnel)10 g
Filling
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
spring onions sliced (3 mm)5
-
medium raw prawns, peeled150 g
-
toasted sesame oil1 Tbsp
-
2 Tbsp sherry vinegarShaoxing rice wine2 Tbsp
-
soy sauce2 Tbsp
-
ground white pepper1 pinch
Assembly and Cooking
-
carrot sliced (2 mm)1
-
water for steaming500 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Protides
2.4 g
Calories
262 kJ /
62 kcal
Lipides
1.2 g
Fibre
0 g
Glucides
9.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chinese new year
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1h 35min
Mock Fin Soup
35min
Black Glutinous Rice Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 25min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Char Siu Pastries
6h 10min
Kung Pao Prawns
45min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Wonton Soup
1h
Vietnamese Beef Pho
1h 45min
Thai Fishcakes
1h 10min
Dim Sum 'Shao Mai'
2h