Poppy Seed Snails
TM6 TM5

Poppy Seed Snails

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

Dough

  • 9 oz spelt grains
  • 9 oz whole milk, at room temperature
  • 2 ¼ tsp active dry yeast
  • 2 oz unsalted butter, room temperature, in pieces, plus extra to grease
  • 1 oz sugar
  • 9 oz all-purpose flour
  • ½ tsp salt

Poppy seed filling

  • 2 oz unsalted butter, room temperature, in pieces
  • 3 ½ oz poppy seeds
  • 1 oz sugar
  • 1 large egg

Assembly

  • all-purpose flour, to dust

Color Toppings

  • 7 oz sugar
  • 1 oz lemon juice
  • food coloring (optionnel)

Infos nut.
par 1 piece
Calories
456.7 kJ / 109.2 kcal
Protides
2.6 g
Glucides
17.4 g
Lipides
3.6 g
Graisses saturées
1.6 g
Fibre
1.5 g
Sodium
0 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives