
Appareils et accessoires
Country Peach and Custard Pie
Préparation 35min
Total 1h 50min
8 portions
Ingrédients
Pie Crust
-
homemade pie crust chilled (9 in.)1
Filling
-
peaches sliced (½ in.), (approx. 4 peaches)15 oz
-
decorative sugar to sprinkle
-
heavy whipping cream10 oz
-
sugar5 oz
-
large eggs2
-
corn starch (approx. 4 tbsp)1 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
salt¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
Infos nut. par 1 portions
Calories
421 kcal /
1761 kJ
Protides
4 g
Lipides
27 g
Glucides
42 g
Fibre
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Pies
11 Recettes
États-Unis
États-Unis