Country Peach and Custard Pie

Country Peach and Custard Pie

4.6 26 évaluations
Préparation 35min
Total 1h 50min
8 portions

Ingrédients

Pie Crust
  • homemade pie crust chilled (9 in.)
    1
    1 pie crust, chilled (9 in.)
Filling
  • peaches sliced (½ in.), (approx. 4 peaches)
    15 oz
  • decorative sugar to sprinkle
    turbinado sugar, to sprinkle
  • heavy whipping cream
    10 oz
  • sugar
    5 oz
  • large eggs
    2
  • corn starch (approx. 4 tbsp)
    1 oz
  • vanilla extract
    1 tsp
  • unsalted butter cut into pieces
    2 oz
  • salt
    ¼ tsp
  • ground cinnamon
    ¼ tsp

Infos nut. par 1 portions

Calories 421 kcal / 1761 kJ
Protides 4 g
Lipides 27 g
Glucides 42 g
Fibre 1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...