Country Peach and Custard Pie
TM6 TM5

Country Peach and Custard Pie

4.5 (24 évaluations )

Ingrédients

Pie Crust

  • 1 homemade pie crust, chilled (9 in.)
    ou 1 pie crust, store bought, chilled (9 in.)

Filling

  • 15 oz peaches, sliced (½ in.), (approx. 4 peaches)
  • decorative sugar, to sprinkle
    ou turbinado sugar, to sprinkle
  • 10 oz heavy whipping cream
  • 5 oz sugar
  • 2 large eggs
  • 1 oz corn starch (approx. 4 tbsp)
  • 1 tsp vanilla extract
  • 2 oz unsalted butter, cut into pieces
  • ¼ tsp salt
  • ¼ tsp ground cinnamon

Infos nut.
par 1 portions
Calories
1761 kJ / 421 kcal
Protides
4 g
Glucides
42 g
Lipides
27 g
Fibre
1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives