Appareils et accessoires
Hamburger Buns with Stout Beer
Préparation 25min
Total 3h
12 portions
Ingrédients
-
stout beer6 oz
-
honey½ oz
-
active dry yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
all-purpose flour18 oz
-
salt2 tsp
-
onion powder (optionnel) to taste½ - 1 tsp
-
large eggs3
-
unsalted butter room temperature, in pieces, divided, plus extra, to grease4 oz
-
non-stick cooking spray
-
egg yolk from a large egg1
-
water2 tbsp
-
sesame seeds (optionnel)2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
415.3 mg
Protides
7.1 g
Calories
1099.3 kJ /
262.7 kcal
Lipides
10.1 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
5.6 g
Glucides
34.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Better with Beer
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Thermomix® Sensor Bread
28 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Flour Tortilla
1h
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
Polvorones - Wedding Cookies
1h 30min
Cinnamon Roll Waffles
1h 35min
Swedish Meatballs with Gravy
30min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Pozole Blanco
1h 40min
Cheesy Beer Sauce
30min
Double Pie Dough
2h 10min
Pita Bread
2h
Four Cheese Pizza
25min
Simple Mixing Bread
3h 20min