Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 gramů slaniny, nakrájené na kostičky
- 50 gramů mrkve, na kousky (3 cm)
- 80 gramů pórku, na kousky (3 cm)
- 100 gramů bílé cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 1600 gramů vody
- 1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
- 400 gramů hrachu, sušeného, loupaného, viz tip
- 2 snítky kerblíku, čerstvého
- 1 čajová lžička soli, nebo podle chuti
- 1 polévková lžíce smetany
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 1022 kJ / 245 kcal
- Protides
- 15 g
- Glucides
- 30 g
- Lipides
- 7 g
- Fibre
- 4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Krémová polévka z červené čočky
35min
Polévka z bílých fazolí
35min
Fazolová polévka s klobásou
35min
Špagety s rajčatovou omáčkou a očními bulvami
1h 25min
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50min
Mexické fazole s krustou z polenty
1h
Provensálská hrachová polévka s pistou
11h 20min
Turecká nevěstina polévka
50min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1h 10 min
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45min
Rajčatová krémová polévka
30min