Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
TM6 TM5

Italian Bean Soup - Pasta e fagioli

4.5 ( 136 évaluations )

Ingrédients

  • 120 g onions quartered
  • 1 garlic clove
  • 50 g bacon lardons smoked, diced
  • 40 g extra virgin olive oil plus extra for serving
  • 1 sprig fresh rosemary leaves only
    ou 1 - 2 sprigs fresh thyme leaves only
  • 60 g carrots cut in pieces
  • 60 g celery cut in pieces
  • 230 g tinned borlotti beans rinsed and drained
    ou dried borlotti beans cooked weight (see tip)
  • 150 g tinned chopped tomatoes
    ou ripe tomatoes peeled and diced
  • 1000 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 150 g dried ditalini pasta
  • 2 tsp fine sea salt or to taste
  • 2 pinches ground black pepper or to taste
  • grated Parmesan cheese for serving

Infos nut.
par 1 portion
Calories
314 kcal / 1309 kJ
Protides
10.7 g
Lipides
17 g
Glucides
26.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives