Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 g cartof curățat, tăiat cuburi (3 cm)
- 50 g fenicul (miez), bucăți (2-3 cm)
- 250 g lapte formulă de continuare
- 20 g făină de orez precoaptă
- 2 lingurițe ulei de măsline extravirgin
- 1 lingură parmezan ras
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1742 kJ / 416 kcal
- Protides
- 12.55 g
- Glucides
- 46.44 g
- Lipides
- 20.72 g
- Fibre
- 1.9 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Budincă de griș cu stafide
1h 30 min
Terci de ovăz și pere (7-9 luni)
10min
Budincă de orez
1h
Terci din lapte, mei și banană (7-9 luni)
15min
Supă de carne cu paste și ricotta (7-9 luni)
Pas d’évaluation
Supă de legume (5-6 luni)
35min
Supă cremă de legume, cu cereale și ricotta (7-9 luni)
Pas d’évaluation
Coroană din coaste de miel la cuptor
Pas d’évaluation
Terci din lapte și griș de grâu dur (7-9 luni)
15min
Rizogalo (Budincă grecească de orez)
1h 10 min
Terci cu lapte și cereale (7-9 luni)
15min
Budincă de orez cu caise, gătită lent
5h 35min