Chicken Liver Pate
TM6 TM5

Chicken Liver Pate

4.6 (37 évaluations )

Ingrédients

  • 6 oz yellow onion, cut into 1 in. pieces
  • 9 oz unsalted butter, divided
  • 18 oz chicken livers, cleaned and trimmed
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • ½ tsp dried rosemary
  • 1 pinch ground cloves
  • 3 tbsp port wine
    ou 3 tbsp sherry
  • 2 tbsp bourbon whiskey
    ou 2 tbsp brandy
  • 2 tbsp heavy whipping cream
  • fresh baguette, to serve

Infos nut.
par 12 portions
Calories
11121 kJ / 2658 kcal
Protides
90 g
Glucides
22 g
Lipides
243 g
Fibre
3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives