Appareils et accessoires
Squid and Shrimp Risotto
Préparation 15min
Total 1h
15 portions
Ingrédients
-
large shrimp15
-
garlic cloves divided3
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
water28 oz
-
red onion quartered6 oz
-
squid sliced into rings (½ in.)10 ½ oz
-
white wine2 oz
-
smoked paprika1 tsp
-
dried parsley1 tsp
-
saffron threads1 pinch
-
Arborio rice9 oz
-
salt1 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
6.4 g
Calories
558 kJ /
133 kcal
Lipides
5.8 g
Fibre
0 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spanish Tapas
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 h 15 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 h
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6 h 15 min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50 min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Sticky Coconut Rice with Brûléed Papaya
1 h
Mushroom Risotto
30 min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 min
Tuna Tartare
40 min
Cacio e Pepe
30 min