Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g su
- 600 g patates, küp küp kesilmiş (3 cm)
- zeytinyağı, yağlamak için
- 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri 120-200 gr, kalınlık yakl. 2 cm)
- 1 limonun suyu ve kabuğunun ince rendesi (sadece sarı kısmı)
- ½ tk tuz ekstra 2-3 tutam tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 10 g tereyağı
- 300 g beyaz mantar, dilimlenmiş (0,5 cm)
- 50 g sek beyaz şarap
- 50 g krema
- 200 g labne peynir
- 2 tutam toz muskat
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protides
- 45 g
- Glucides
- 27 g
- Lipides
- 48 g
- Fibre
- 4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1h
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1h
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1h 40 min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Pas d’évaluation
Tavuklu Buddha Bowl
1h
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45min
Somon, Kinoa, Beyaz Peynir ve Karışık Sebzeli Salata
50min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1h 30 min
Patates Püresi
50min
Kremalı sebzeli tavuk
50min