Appareils et accessoires
Napolitaanse cake
Préparation 30min
Total 1h 40min
20 stuks
Ingrédients
Witte fondant (zie tips)
-
suiker300 g
-
water100 g
Vanillebiscuit
-
eieren4
-
suiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract10 g
-
bloem70 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
Chocoladebiscuit
-
eieren4
-
suiker120 g
-
bloem50 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
ongezoete cacaopoeder20 g
Ganache
-
pure chocolade, 70% cacao250 g
-
room, min. 30% vet200 g
Afwerking
-
water afhankelijk van het gewicht van de fondant30 g
-
50 g gekleurde suiker hagelslaghagelslag50 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
5.1 g
Calories
1188 kJ /
283 kcal
Lipides
10.9 g
Fibre
2.3 g
Glucides
40.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Zoete verleiding
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Pas d’évaluation
Veggie regenboog pizza
Pas d’évaluation
Met frambozen doordrenkte azijn
Pas d’évaluation
Chocolade en banaan charlotte
Pas d’évaluation
Chocolade pudding zonder bloem
35min
Eenvoudige appeltaart
45min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Chocolade toffee cake
2h
Brood met olijven
2h 20min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Taart van appelcrumble en meringue
2h