Appareils et accessoires
Ovenschotel van aardappelen
Préparation 15min
Total 1h 30min
6 porties
Ingrédients
-
provolone (Italiaanse kaas) in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
Gruyère kaas in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
pecorino in stukken (3 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)30 g
-
bloemige aardappelen in stukken (2 tot 3 cm)1000 g
-
melk350 g
-
zout1 tl
-
boter30 g
-
peper1 snuifje
-
eieren2
-
150 g gekookte ham, in blokjesNapolitaanse salami in blokjes150 g
-
hardgekookte eieren (optionnel)2
-
paneermeel (20 g)2 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
30.6 g
Calories
2062 kJ /
493 kcal
Lipides
26.6 g
Fibre
2.3 g
Glucides
34.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lactosevrije tiramisu
Pas d’évaluation
Turkse moussaka
1h 10min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Cottage pie
1h 10min
Yoghurtcake
1h 40min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Pas d’évaluation
Slagroom
10min
Oranje gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1h 30min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Pas d’évaluation
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min