Appareils et accessoires
Japanse kip curry
Préparation 10min
Total 55min
4 porties
Ingrédients
-
boter30 g
-
uien in stukken (2-3 cm)100 g
-
kippenborstfilet in blokjes (2-3 cm)400 g
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)200 g
-
wortelen in schijfjes (1 cm)100 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)150 g
-
water500 g
-
Japans curry blokje100 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
30.8 g
Calories
1393 kJ /
333 kcal
Lipides
9.79 g
Fibre
11.35 g
Glucides
29.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Oosters koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Pekingeend
45min
Griekse varkensstoofpot
45min
Varkenshaasje in papillot
1h
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Noedelsoep
35min