Appareils et accessoires
Dim sum 'Sieuw mai'
Préparation 1h 25min
Total 2h
40 stuks
Ingrédients
-
wortelen10 g
Sieuw mai-deeg
-
water50 g
-
bloem180 g
-
ei1
Vulling
-
buikspek met vet, ontbeend, ontveld in stukken (3 cm)300 g
-
verse champignons (bv. shiitake, witte, cantharellen)15 - 20 g
-
verse gember (optionnel) in dunne schijfjes5 - 10 g
-
rauwe garnalen, gepeld vers of diepgevroren270 g
-
suiker1 el
-
lichte sesamolie (30 g, zie tip)2 el
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
maïsmeel (zetmeel)1 tl
-
olie om in te vetten
-
bloem om te bestrooien
-
water500 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
3 g
Calories
240 kJ /
57 kcal
Lipides
3 g
Fibre
0.2 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegetarische chili
35min
Gazpacho met kers en munt
Pas d’évaluation
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1h 30min
Roerbak met aubergines en kofu
Pas d’évaluation
Vegetarische Wellington
2h 10min
Runderpastei met bier
1h 40min
Quiche met kip en peer
2h 40min
Eendenlever
33h
Vastensoep
30min
Gazpacho
1h 15min
Vegan cheeseburgers
10h
Sapje van rucola en waterkers
Pas d’évaluation